Over Adminto


 

“What you see
is what you get”

Aangenaam kennis te maken

Adminto is opgericht door ondergetekende. Na ruim 13 jaar ervaring te hebben genoten in de accountancy en de belastingadviespraktijk in diverse senior functies, vond ik dat de tijd rijp was om mijn droom na te leven: Administratiekantoor Adminto werd geboren.

Adminto staat voor ‘Administratie totaal’. Het kantoor voorziet dan ook in een ruim aanbod aan financieel administratieve diensten en adviezen. U heeft – onafhankelijk van het door u gekozen dienstenpakket - altijd één aanspreekpunt.

Adminto biedt u de mogelijkheid aan om (delen van) uw boekhouding zelf via een professioneel internetboekhoudpakket te beheren. Hierin zit bijvoorbeeld een facturatiemodule, waarmee u onder andere eigenhandig uw uitgaande facturen kunt maken, versturen en direct in de administratie kunt boeken.

Transparantie staat hoog in het vaandel bij Adminto. Vandaar dat het kantoor de tarieven in alle openheid op deze website communiceert. Geen addertjes onder het gras: ‘what you see is what you get!’. Bovendien is Adminto trots op haar tarieven: door kostenbewust ondernemen kan het kantoor scherpe tarieven berekenen voor professionele dienstverlening. U mag dat verwachten van een financiële dienstverlener.

Administratie kantoor Adminto is gevestigd in Delft. Adminito heeft momenteel verschillende type klanten, waaronder ook uit het MBK gevestigd door heel Nederland. Meer informatie hierover vind u op de pagina boekhouder Delft.

Ik hoop dat er met deze introductie een eerste vonk is overgeslagen tussen u en Adminto. Een kennismaking via het Internet zal nooit kunnen tippen aan een persoonlijke kennismaking, maar biedt u wel de kans om in alle rust en op het moment dat het u uitkomt rond te snuffelen. Ik nodig u dan ook graag uit om de website verder te bekijken. U kunt uiteraard ook direct via mail of telefoon contact opnemen met Adminto.

Stefan van der Gaag
Eigenaar Adminto

  Adminto Administratie
Administratiekantoor

Graaf Floriskade 40
2613 JV Delft
Tel: 015 - 889 82 82
Email: info@adminto.nl
Web: www.adminto.nl
KvK: 27364604

bullet Inloggen Basecone

bullet Inloggen Client Online

bullet Inloggen e-Boekhouden

bullet Inloggen Twinfield


bullet één aanspreekpunt
bullet online boekhouden
bullet transparantie
bullet scherpe tarieven


Adminto 2010 ©
Algemene voorwaarden